MEDLEMSFÖRMÅNER

ACTIC


Som medlem i Consensus får du 30% rabatt på ordinarie årskortspris på Lokalt Maxkort Östergötland. Du får även 50% rabatt på medlemsavgiften. Kortet gäller i hela Östergötland. För att tillgodose dig rabatten behöver du gå till en Actic-lokal i Linköping och visa upp ditt LiU-id med aktuell sektionsstämpel när du tecknar årskort.

CAFÉ ÖRAT


Rabatterat pris på diverse drycker och fika som säljs i caféet. Gäller ej för märken.

RABATTERAT BILJETTPRIS PÅ KRAVALLER


Som medlem får du ungefär 10% rabatt på kravallbiljetter.

RYDS HERRGÅRD, [HG]


20 kr billigare entré för Consensus-medlemmar vilket innebär en entrékostnad på 40 kr istället för 60 kr (fri entré innan 00.00). Detta gäller på fredagar och lördagar samt tisdagar då det är international night och genomförs med hjälp av kortläsare i entrén. Undantag för speciella evenemang.

STUBINEN FILMFÖRENING


Rabatterat pris på medlemskap där de 30 första studenterna får 20 kr rabatt.

HOLGERSPEXET


Rabatterat pris på Holgerspexets föreställningar. 20 kr i rabatt på biljetter som säljs på lunchförsäljningar/i kassan innan föreställning.

KOLLEKTIVET


Gratis entré för Consensus-medlemmar! Detta gäller på fredagar och lördagar då inga speciella arrangemang anordnas (ex. Sjukhusfesten). För att se när speciella arrangemang anordnas på Kollektivet, se Förenade Festeriers festerikalender.

KÅRHUSET ÖRAT


Kårmedlemmar kan hyra Kårhus Örat till rabatterat pris. Detta gör du genom att ta kontakt med Kårservice på orat@karservice.se.

LÅNA CONSENSUS-BILEN


Som Consensusmedlem har du förmånen att hyra Consensus bil. Detaljer och information hittas i bilavtalet. Priser som gäller är: 100 kr per tvåtimmarsperiod, 400 kr per dygn samt 5 kr per mil som överstiger femton.

TRAPPAN


Som kårmedlem Consensus får du 15 kr rabatt på entrén till alla studentinriktade evenemang

NAFFI


De första 15 consensus medlemmarna som tecknar helårsmedlemskap hos NAFFI får 50 kr rabatt

SEKTIONEN


Sektionsmedlemskap, med tillhörande förmåner, och dessutom möjlighet att vara sektionsaktiv, till exempel som fadder, festerist eller sektionsordförande.

SAKNAR DU NÅGOT?


Vi är alltid nyfikna på vad du som medlem vill ha för medlemsförmåner, hör av dig till vko@consensus.liu.se med ämnesraden "Förslag på medlemsförmån".

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

Copyright © 2018 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss