MEDLEMSFÖRMÅNER

FATTIGFRUKOST


I slutet på månaden kan det för en student bli ont om pengar men det finns en lösning! Consensus bjuder alla kårmedlemmar på fattigfrukost strax innan CSN anländer varje månad. I Norrköping hålls fattigfrukosten i regel sista tisdagen innan CSN i Kåkenhus och i Linköping sista torsdagen innan CSN på Café Örat. Information kommer ut på vår facebooksida och i nyhetsbrev. Välkommen! 

CAFÉ ÖRAT


Rabatterat pris på diverse drycker och fika som säljs i caféet. Gäller ej för märken.

RABATTERAT BILJETTPRIS PÅ KRAVALLER


Som medlem får du ungefär 10% rabatt på kravallbiljetter.

ACTIC


Som medlem i Consensus får du 30% rabatt på ordinarie årskortspris på Lokalt Maxkort Östergötland. Du får även 50% rabatt på medlemsavgiften. Kortet gäller i hela Östergötland. För att tillgodose dig rabatten behöver du gå till en Actic-lokal i Linköping och visa upp ditt kvitto för betalt kårmedlemskap när du tecknar årskort.

SEKTIONEN


Sektionsmedlemskap, med tillhörande förmåner, och dessutom möjlighet att vara sektionsaktiv, till exempel som fadder, festerist eller sektionsordförande.

KOLLEKTIVET


Gratis entré för Consensus-medlemmar! Detta gäller på fredagar och lördagar då inga speciella arrangemang anordnas (ex. Sjukhusfesten). För att se när speciella arrangemang anordnas på Kollektivet, se Förenade Festeriers festerikalender.

KÅRHUSET ÖRAT


Kårmedlemmar kan hyra Kårhus Örat till rabatterat pris. Detta gör du genom att ta kontakt med Kårservice på orat@karservice.se.

LÅNA CONSENSUS-BILEN


Som Consensusmedlem har du förmånen att hyra Consensus bil. Detaljer och information hittas i bilavtalet. Priser som gäller är: 100 kr per tvåtimmarsperiod, 400 kr per dygn samt 20 kr per mil.

TRAPPAN


Som kårmedlem Consensus får du 15 kr rabatt på entrén till alla studentinriktade evenemang

STUDENTHÄFTET


Som kårmedlem får du ta del av ett Studenthäfte som innehåller massvis av lokala rabatter för Linköping och Norrköping!

SAKNAR DU NÅGOT?


Vi är alltid nyfikna på vad du som medlem vill ha för medlemsförmåner, hör av dig till vko@consensus.liu.se med ämnesraden "Förslag på medlemsförmån".

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

WEBBADMINISTRATÖR

GRAFISKT MATERIAL

VÅRA VÄNNER


 Svart logga

Kontakta oss


Besöks- & postadress Linköping

Consensus Medicinska fakultetens studentkår, Kårhus Örat, US-området ingång 73, 581 85 Linköping

Besöksadress Norrköping

Västgötegatan 15 (Holmbogränden), Kårhus Trappan

Postadress Norrköping

Kårhuset Trappan Universitet, 601 74 Norrköping

Org. nr

822003-1564

Copyright © 2019 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss