Studentrepresentantplatser

Som student kan du påverka din utbildning och studiesituation genom att vara studentrepresentant i något av alla de beslutande och beredande organ/grupper som finns på universitetet. Studentrepresentantens uppdrag är att på möten, såväl på medicinska fakulteten som på LiU centralt, representera studentkåren Consensus medlemmar. Som studentrepresentant gör du ett viktigt jobb för dina medstudenter och har hjälp och stöd från Consensus Utbildningsutvecklare och Consensus åsiktsdokument.  För att vara studentrepresentant måste en såklart vara medlem i kåren.

Nedanför finns information om de grupper vi i dagsläget söker studentrepresantanter till. Klicka på gruppnamnet så får du mer information. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig för mer information och genomgång av vad det innebär att vara studentrepresentant. Vi ser fram emot att höra från dig!

Information om studentrepresentantplatserna

Clinicum samverkansgrupp - Visualisering och laborativa moment

I samverkansgruppen för visualisering och laborativa moment diskuteras olika planer som finns för laborativ- och visualiseringsverksamhet på clinicum. Under året 18/19 hölls två möten à ca 1h där frågor som duggor i labbsäkerhet, digitala histopreparat, ny hemsida och olika anatomiska modeller. Till denna grupp söker vi framförallt studenter från LÄK/BMA/MedBi då det främst frågor som rör dessa program som diskuteras.

Kompetensrådets arbetsgrupp för grundutbildning
Arbetsgrupp utredning logistik VFU
Objektrådet för Digitala resurser för lärande (datorsalar)

Alla fält med * måste fyllas i.

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

Copyright © 2018 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss