KURSREPRESENTANTER

VAD GÖR EN KURSREPRESENTANT?

Som kursrepresentant gör Du en jätteviktig insats för just din kurs. I regel brukar det finnas två kursrepresentanter i varje termin. Det är sektionerna som har i uppdrag att rekrytera kursrepresentanter. Som kursrepresentant fungerar Du som en kontaktperson i din klass för frågor som rör Utbildning, Arbetsmiljö, Studiesocialt, Internationellt och Näringsliv. Som tack för insatsen bjuds kursrepresentanterna in till Consensus tacksittning som sker i slutet av varje termin. Efter genomfört uppdrag får kursrepresentanten även ett intyg från Consensus och sin sektion.


KURSREPRESENTANTUTBILDNING

Just nu finns ingen kursrepresentantutbildning inbokad. För frågor, mejla utbildningsutvecklare Josefine på: uu@consensus.liu.se.

LINKÖPING


NORRKÖPING


CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

Copyright © 2018 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss