ARBETSMARKNADSMÄSSA

carma 01

CARMA 2019 äger rum den 7e februari!

Consensus Arbetsmarknadsmässa, känd som CARMA, hålls årligen i februari för samtliga studenter på den medicinska fakulteten vid Linköpings Universitet, både från Linköping och Norrköping. Det är en mässa där företag, regioner och kommuner får möjlighet att ställa ut och visa upp sin verksamhet för studenter. Det är även ett bra tillfälle för studenter att knyta kontakter med arbetsgivare, få en inblick i sitt kommande arbetsliv och till exempel söka sommarjobb eller få information om specialistutbildningar.

Våren 2012 arrangerade Consensus och sektionerna för första gången en arbetsmarknadsmässa – CARMA 2012. Arrangemanget lyckades och blev startskottet för en utökad satsning på samarbete med externa parter. Arbetet har fortsatt sedan dess och mässan utvecklas och blir större för varje år. Consensus har en projektgrupp för CARMA med representanter från alla sektioner på medicinska fakulteten, som arbetar under hela läsåret för att göra mässan så bra som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring CARMA kan du ta kontakt med projektledaren på mail: plcarma@consensus.liu.se

Är du intresserad av att ställa ut och få möjlighet att träffa Medicinska fakulteten studenter fyll i formuläret via länken här Utställningsformulär

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

Copyright © 2018 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss