KURSREPRESENTANTER

VAD GÖR EN KURSREPRESENTANT?

Som kursrepresentant gör du en jätteviktig insats för just din kurs. I regel brukar det finnas två kursrepresentanter i varje termin. Det är sektionerna som har i uppdrag att rekrytera kursrepresentanter. Som kursrepresentant fungerar du som en kontaktperson i din klass för frågor som rör utbildning, arbetsmiljö, studiesocialt, internationellt och näringsliv. Som tack för insatsen bjuds kursrepresentanterna in till Consensus tacksittning som sker i slutet av varje termin. Efter genomfört uppdrag får kursrepresentanten även ett intyg från Consensus och sin sektion.

 

KURSREPRESENTANTUTBILDNING

Måndag den 10e september hålls en kombinerad sektions- och kursrepresentantutbildning. Kallelse ska du ha fått av sektionsordförande men annars kan du anmäla dig genom att mejla utbildningsutvecklare Thea på: uu@consensus.liu.se.

 

FRÅGOR

För frågor kontakta antingen din kontaktperson på sektionen eller utbildningsutvecklare Thea på uu@consensus.liu.se.

LINKÖPING


NORRKÖPING


CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

WEBBADMINISTRATÖR

GRAFISKT MATERIAL

VÅRA VÄNNER


 Svart logga

Kontakta oss


Besöks- & postadress Linköping

Consensus Medicinska fakultetens studentkår, Kårhus Örat, US-området ingång 73, 581 85 Linköping

Besöksadress Norrköping

Västgötegatan 15 (Holmbogränden), Kårhus Trappan

Postadress Norrköping

Kårhuset Trappan Universitet, 601 74 Norrköping

Org. nr

822003-1564

Copyright © 2019 Consensus - Alla rättigheter reserverade

Design & utveckling av Vallagruppen Webbyrå

Följ oss