Medlemsförmåner

Actic

Som medlem i Consensus får du 30% rabatt på ordinarie årskortspris på Lokalt Maxkort Östergötland. Du får även 50% rabatt på medlemsavgiften. Kortet gäller i hela Östergötland. För att tillgodose dig rabatten behöver du gå till en Actic-lokal i Linköping och visa upp ditt LiU-id med aktuell sektionsstämpel när du tecknar årskort.

Café Örat

Rabatterat pris på diverse drycker och fika som säljs i caféet. Gäller ej för märken.

Rabatterat biljettpris på Kravaller

Som medlem får du ungefär 10% rabatt på kravallbiljetter.

Ryds Herrgård, [hg]

20 kr billigare entré för Consensus-medlemmar vilket innebär en entrékostnad på 40 kr istället för 60 kr (fri entré innan 00.00). Detta gäller på fredagar och lördagar samt tisdagar då det är international night och genomförs med hjälp av kortläsare i entrén. Undantag för speciella evenemang.

Stubinen Filmförening

Rabatterat pris på medlemskap där de 30 första studenterna får 20 kr rabatt.

Holgerspexet

Rabatterat pris på Holgerspexets föreställningar. 20 kr i rabatt på biljetter som säljs på lunchförsäljningar/i kassan innan föreställning.

Kollektivet

Gratis entré för Consensus-medlemmar!  Detta gäller på fredagar och lördagar då inga speciella arrangemang anordnas (ex. Sjukhusfesten). För att se när speciella arrangemang anordnas på Kollektivet, se Förenade Festeriers festerikalender.

Kårhuset Örat

Kårmedlemmar kan hyra Kårhus Örat till rabatterat pris. Detta gör du genom att ta kontakt med driftchefen på örat på dc@orat.nu.

Rabatterat pris på hemmamatcher LHC

Som kårmedlem får du rabatt och speciella sitttplatser när Linköpings Hockey Club (LHC) spelar hemmamatch. Dessa biljetter köps av Kårservice på Kårallen.

Trappan

Som kårmedlem Consensus får du 15 kr rabatt på entrén till alla studentinriktade evenemang

Sektionen

Sektionsmedlemskap, med tillhörande förmåner, och dessutom möjlighet att vara sektionsaktiv, till exempel som fadder, festerist eller sektionsordförande.

Låna Consensus-bilen

Som Consensusmedlem har du förmånen att hyra Consensus bil. Detaljer och information hittas i bilavtalet. Priser som gäller är: 75 kr per tvåtimmarsperiod, 300 kr per dygn, 450 kr för helg (fredag em. till måndag fm, 5 kr per mil som överstiger femton.

NAFFI

De första 15 consensus medlemmarna som tecknar helårsmedlemskap hos NAFFI får 50 kr rabatt

Saknar du något?

Vi är alltid nyfikna på vad du som medlem vill ha för medlemsförmåner, hör av dig till vko@consensus.liu.se med ämnesraden "Förslag på medlemsförmån".