ÅRETS PEDAGOG OCH VFU-PLATS

Åretspedagog 1
Årets pedagog är Consensus utmärkelse som syftar till att premiera goda pedagoger vid Medicinska fakulteten. Har du en riktigt bra lärare eller föreläsare? Hjälp oss då att visa Medicinska fakultetens bästa pedagog din uppskattning genom att nominera till årets pedagog! Vi vill även lyfta fram goda insatser inom VFU och kommer därför att utse årets VFU-plats. Har du haft en VFU-period där du blev väl omhändertagen och stimulerad i ditt lärande? Nominera då den VFU-platsen till årets VFU-plats!

Nominera kan du göra via följande formulär!

Det här inlägget postades i Nyheter av Louise Abrahamsson, Marknadsföringsansvarig. Bokmärk permalänken.

Om Louise Abrahamsson, Marknadsföringsansvarig

Marknadsföringsansvarig jobbar med att marknadsföra kåren genom att skapa grafiskt material till styrelsen, ha kontakt med tryckeri och affischera samt ansvara för profiltryck. Dessutom så skapar denne ett nyhetsbrev varje månad, administrera kårens hemsidor, sociala medier och diverse administrativa uppdrag. Detta året kommer mycket fokus ligga kring framtagandet av Consensus nya Grafiska profil samt att åter bygga upp Consensus hemsidor med engelska översättningar.