Välkommen till Consensus!

Studentkåren Consensus är den övergripande organisationen för alla utbildningar vid den Medicinska Fakulteten vid Linköpings Universitet. I kåren arbetar helt vanliga studenter heltid/deltid för att din utbildning, studietid och framtid ska bli så bra som den möjligtvis kan bli. Mer om studentkåren >

Jobba på Café Örat

Café Örat söker fler caféarbetare! Om du är sugen på att stödja verksamheten kring vårt kära kårcafé, vara en del av cafégruppen och samtidigt ta del av härliga förmåner gör du rätt i att skicka ett mejl till cafeorat@consensus.liu.se.

Fadder åt utbytesstudent

Varje termin kommer det ett 20-tal studenter till Medfak från många olika platser i världen och för att dessa ska få en så bra tid här som möjligt har vi en fadderverksamhet där varje utbytesstudent tilldelas en svensk fadder. Låter detta intressant och som något för dig? Läs mer här!

Bli medlem

Genom att vara medlem i Consensus stödjer du studenternas inflytande på många olika nivåer vid Medicinska fakulteten såväl som på hela Linköpings Universitet. Dessutom får du en rad trevliga medlemsförmåner. Om du inte redan är medlem kan du bli det här!