Välkommen till Consensus!

Studentkåren Consensus är den övergripande organisationen för alla utbildningar vid den Medicinska Fakulteten vid Linköpings Universitet. I kåren arbetar helt vanliga studenter heltid/deltid för att din utbildning, studietid och framtid ska bli så bra som den möjligtvis kan bli. Mer om studentkåren >

Välkommen till LiU och Nolle-P HT17!

Äntligen har antagningsbeskeden anlänt och det är inte långt kvar tills Nolle-P HT17 drar igång. Vi i Consensus vill självklart passa på att gratulera alla nyantagna! Njut av sommaren så ses vi i höst! 

backen

 

 

 

Vilka är vi?

Vilka är Consensus styrelse och handläggare? Titta in på den uppdaterade informationen om oss så kan du läsa om vilka vi är, vilka poster vi har och hur du gör för att komma i kontakt med oss. Styrelsen kan du läsa om här och handläggarna finner du här. Följ oss också gärna på instagram - consensus_liu.

Jobba på Café Örat

Café Örat söker fler caféarbetare! Om du är sugen på att stödja verksamheten kring vårt kära kårcafé, vara en del av cafégruppen och samtidigt ta del av härliga förmåner gör du rätt i att skicka ett mejl till cafeorat@consensus.liu.se.